EnergieBespaarMarkt in ’t Perron op 19 november

Wat kan ik doen om energie te besparen? Wat kost dat, en wat levert het op? Wat gebeurt er met de waarde van mijn huis als ik investeer in besparende maatregelen? Allemaal goede vragen, waarop het antwoord niet altijd even makkelijk is. Daarom organiseert Opgewekt Heeze-Leende op 19 november de EnergieBespaarMarkt.

Energie besparen
Veel mensen betalen honderden euro’s per jaar aan verspilde energie. Gelukkig is het niet moeilijk om daar iets aan te doen. Er zijn namelijk veel maatregelen die energie én geld kunnen besparen. Bijvoorbeeld isolatie laten aanbrengen, maar ook kleinere maatregelen zoals het gebruik van LED lampen. Benieuwd naar welke maatregelen jij zou kunnen nemen? Kom dan naar de EnergieBespaarMarkt!

Programma
De markt vindt plaats op zaterdag 19 november tussen 09.00 en 13.00 uur in dorpshuis ’t Perron te Heeze. Verschillende experts zullen aanwezig zijn om informatie te geven over o.a. isolatie, warmtepompen, zuinige apparatuur, financiën en subsidies. Bezoekers kunnen naar hartenlust vrijblijvend advies inwinnen bij deze experts. Ook kan er gepraat worden met ervaringsdeskundigen: mensen die al eerder hebben geïnvesteerd in besparingsmaatregelen.

Meer informatie & aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden, kun je kijken op www.opgewekthl.nl/ebm2016.

Energie besparen